0x (ZRX) hopper tilbage

0x (ZRX) hopper tilbage, men undgår at fjerne modstand

  • 0x handler mellem support og modstand til henholdsvis $ 0,465 og $ 0,635.
  • ZRX følger en stigende supportlinje.
  • ZRX / BTC-parets næste nærmeste modstand er 4.600 satoshier.

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

0x (ZRX) -prisen har handlet i et interval mellem $ 0,465 og $ 0,635 siden begyndelsen af ​​året.

Mens en mulig Bitcoin Era udbrud sandsynligvis forventes, forventes 0x at falde på kort sigt igen, før den hopper højere.

0x langvarige niveauer

Det ugentlige diagram viser, at på trods af et markant opadgående træk er ZRX faldet, siden det blev afvist af 0.382 Fib retracement-modstand ved $ 0.85 i august 2020.

På trods af faldet er de tekniske indikatorer stadig bullish.

Hvis der skulle opstå et breakout, ville det næste signifikante modstandsområde blive fundet til $ 1,31 (0,618 Fib retracement niveau).

ZRX Langsigtet

ZRX handler i øjeblikket mellem support og modstand på henholdsvis $ 0,465 og $ 0,635. Det brød ud over sidstnævnte den 9. januar og testede niveauet igen som support efter.

Efter at den daglige RSI genererede en skjult bullish divergens, begyndte ZRX endnu et opadgående skridt mod modstand. MACD og stokastisk oscillator bevæger sig begge opad, hvilket tyder på, at ZRX sandsynligvis igen vil teste dette område.

ZRX Daily

Diagrammet på seks timer viser, at ZRX har fulgt en stigende støttelinje, siden den nåede et lavpunkt den 21. december 2020. Når det kombineres med det tidligere skitserede modstandsområde, skabte dette en stigende trekant – normalt betragtes som et bullish mønster.

Imidlertid er tekniske indikatorer neutrale og giver ingen klar retning for tendensen.

En opdeling fra denne supportlinje vil tage ZRX til 0.618 Fib-supporten til $ 0.43, men det synes ikke sandsynligt på det aktuelle tidspunkt. Ikke desto mindre er en gentest og bounce det mest sandsynlige scenario.

ZRX stigende support

Cryptocurrency-forhandler @CryptoNTez skitserede et ZRX-diagram og sagde, at udbruddet fra det nuværende modstandsområde antyder, at det har potentiale til en massiv stigning.

ZRX er hoppet ved det lave 1.150 satoshi-område og igangsat et opadgående træk. Tekniske indikatorer bliver også gradvis bullish, men har endnu ikke bekræftet den bullish trendomvendelse.

Hvis ZRX fortsætter med at stige, vil det næste nærmeste modstandsområde blive fundet på 4.600 satoshier (0,5 Fib retracement niveau).

Konklusion

ZRX / USD forventes at falde og validere den stigende supportlinje nær $ 0,50, før den muligvis hopper.

ZRX / BTC er hoppet på sit laveste supportområde hele tiden og forventes langsomt at stige mod 4.600 satoshier.