Gråtoner kjøpte $ 136,8 millioner i Bitcoin i forrige uke da institusjoner fortsetter å omfavne BTC

Veröffentlicht von

I henhold til dataene fra Bybt, i løpet av forrige uke, kjøpte Grayscale Investments-fond ytterligere 7351 Bitcoins, verdt hele $ 136.816.076.

Dette skjer ettersom store institusjonelle aktører viser større interesse for digitale eiendeler og spesielt Bitcoin.

En av dem er Count Guggenheim Partners LLC som vurderer å tildele ti prosent av kapitalen i Bitcoin Code via gråtoner.

Gråtoner absorberer nesten $ 140 millioner i BTC på en uke

Data som deles av Bitcoin futures handelsplattform Bybt sier at de siste syv dagene kjøpte Grayscale Investments-fondet en annen betydelig mengde BTC – 7 351.

I løpet av de siste tretti dagene utgjør mengden Bitcoin som er vunnet av dette store fondet som arbeider med finansinstitusjoner, litt over 55 000 BTC.

Akkurat nå, snakket med CNBCs Squawk Box-vert, uttalte administrerende direktør i Grayscale Michael Sonnenshein at hvis fondets innstrømning på Grayscale er noen indikasjon på hvilken type spillere som er interessert i Bitcoin nå, så er Bitcoin-oppkjøpet av institusjoner bare i gang.

Guggenheim Fund ser 10% av sine reserver i GBTC

Grev Guggenheim Partners LLC vurderer å anskaffe Bitcoin-baserte aksjer tilbudt av Grayscale – GBTC, ifølge en Bloomberg-artikkel.

Fondet har cirka 5,3 milliarder dollar under forvaltning, og det ser på å sette ti prosent av dette beløpet i flaggskipskryptovaluta, Bitcoin. Det er 500 millioner dollar.

Selskapets arkivering insisterer imidlertid på at Guggenheim spesielt vil investere i Grayscale Bitcoin Trust-aksjer. Ingen andre muligheter passer.

„Med unntak av investeringen i GBTC, investerer ikke fondet, direkte eller indirekte, i kryptovaluta.“

Gråtoner har absorbert betydelige mengder Bitcoin i år ettersom finansinstitusjoner ble åpne for BTC.

20. november rapporterte U.Today at Grayscale hadde anskaffet mer enn $ 188 millioner dollar i Bitcoin på bare en dag.

En dag tidligere enn det tvitret fondet at den totale mengden aktiva i kryptovaluta i forvaltningen overgikk ti milliarder dollar.

I følge dataene fra Skew analytics-leverandør tilsvarer den daglige mengden GBTC-handel på OTC-markeder også mer enn $ 400 millioner.